Reserveer online je verblijf

Wil je je verblijf optimaal en in alle veiligheid voorbereiden? Dan raden we aan om je accommodatie en activiteiten op voorhand te boeken.

Hotels, gastenverblijven of vakantiehuisjes: vind de verblijfplaats van je keuze uit ons volledige aanbod.

Koop ook de toegangstickets voor je activiteiten, uitjes of musea! Maak je keuze in slechts een paar klikken!

Laden in uitvoering ...

Restaurants en streekproducten

In het gebied van Explore Meuse vind je tal van restaurants, van kleine gezellige restaurantjes tot gastronomische toppers. Vind snel je ideale plekje! Ambachtelijke bieren, wijnen, escargots … aan lokale producten geen gebrek, en voor ieder wat wils! Proef onze specialiteiten en maak kennis met onze ambachtslui.

Bezienswaardigheden en pareltjes te bezoeken in Namen, Dinant en omstreken

Explore Meuse is een gebied boordevol dynamiek en met een grote keuze aan activiteiten. Naast de fun in en rond het water kun je onze kastelen en vestingen bezoeken, om nog maar te zwijgen van de twee citadellen van Namen en Dinant, die alleen al dankzij hun spectaculaire uitzicht het bezoek meer dan waard zijn.

Wandelen, hiken en sporten in Namen en Dinant

Met zijn ruim 2000 km aan bewegwijzerde wandelpaden is het gebied van Explore Meuse hét paradijs voor elke wandelliefhebber! Daarnaast kun je ook unieke tochtjes maken met de tuktuk, step of railbike of met een Vespa, of kun je een boot huren! Avonturiers en spanningzoekers kunnen voor water-, sport- of extreme activiteiten gaan.