Verblijven in de mooiste vakantieparken langs de Maas, aan de rand van de Ardennen

Vallée les Etoiles
Wil je je volgende vakantie doorbrengen in de natuur, in een chalet midden in de bossen of in een bungalow niet ver van de Maas? Dan is een vakantiepark aan de rand van de Belgische Ardennen precies wat je zoekt. Een vakantiehuis niet ver van Namen en Dinant is de ideale verblijfsaccommodatie voor gezinnen! Onze 3 vakantieparken bieden je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie: een groene omgeving, ontspanning, vrijetijdsactiviteiten, zwembad, speeltuinen en nog vele andere gezinsvriendelijke voorzieningen. Ontspan je en ontdek onze streek in alle rust, wij zorgen voor de rest! 

Een waaier van activiteiten rond een zelfde plaats

Een bungalow of een houten chalet huren in de Maasvallei is de geknipte formule om samen met je vrienden of familie een leuke tijd te beleven midden in de natuur. In de vakantieparken staan de generatieoverschrijdende vrijetijdsactiviteiten centraal. Grote verkeersvrije terreinen bieden kinderen de mogelijkheid veilig te spelen. De goede ligging staat garant voor een grote verscheidenheid aan bezoeken en uitstapjes op enkele kilometers van Dinant. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige landschappen langs de Maas of in de dorpen van de streek rond Dinant en Namen, terwijl de waterliefhebbers het moeilijk zullen vinden om te kiezen tussen het uitgebreide aanbod wateractiviteiten. Ben je een natuurliefhebber op zoek naar je volgende vakantiebestemming? Kies dan voor een vakantiehuis aan de poorten van de Ardennen! Chalets, bungalows… Of je nu wenst te verblijven op het Domaine du Bonsoy, in het vakantiepark van Waulsort of Les Étoiles, je vakantiehuis bevindt zich in een paradijs van ongerepte natuur met dichte bossen, rotsen, vergezichten… waar een waaier van activiteiten het hele gezin zal kunnen bekoren. Culturele excursies, animatieprogramma’s… alles wordt er in het werk gesteld om je onvergetelijke gezellige momenten en mooie vakantieherinneringen te garanderen. Om nieuwe dingen te ontdekken, hoef je niet per se naar het buitenland te gaan. Explore Meuse biedt je de mogelijkheid om enkele parels van Namen, Dinant en omstreken te ontdekken tijdens een verblijf met het hele gezin in een van de mooiste vakantieparken. 
Vallée les étoiles
Vallée les étoiles

VALLEE LES ETOILES

Comfortabele houten huisjes in een Noorse stijl. Meubilair en open haard. Restaurant, overdekt zwembad, speeltuin, tennisbanen, fietsverhuur.

Rue du Village, 2 – 5542 BLAIMONT

Tel : +32(0)82/64.40.91

Website

Facebook pagina

Domaine du Bonsoy
Domaine du Bonsoy

DOMAINE DU BONSOY

Bungalows in het midden van de bossen, verspreid in kleine groepen en alle voorzien van een terras met tuinmeubelen.

Route de Feschaux – 5542 BLAIMONT

Tel : +32(0)86/32.21.19

Website

Facebook pagina

Waulsort1

VAKANTIEPARK VAN WAULSORT

43 chalets comfortabel voorzien met terras, tuinmeubelen en barbecue.

Sur le Pairy, 1 – 5540 WAULSORT

Tel : +32(0)86/32.21.19

Website

Facebook pagina