Onze verblijfsmogelijkheden

MTND - Denis Closon

Voor een geslaagde uitstap is het van essentieel belang dat je kunt logeren in een verblijfsaccommodatie die aan je verwachtingen voldoet. Of je nu met je gezin, je vrienden of met z’n tweeën komt, hier vind je beslist een gezellig nest naar je smaak. In de streek Explore Meuse is het verblijfsaanbod gevarieerd, gaande van een hotel in het centrum van Namen of Dinant tot een gastenkamer aan de oevers van de Maas. Tenzij je de voorkeur geeft aan het huren van een gîte met een landelijke of een moderne inrichting.

Laden in uitvoering ...
MTND - Denis Closon
Denis Closon

Hotels

Wie aan vakantie denkt, denkt meteen ook aan een leuke hotelkamer. In de Belgische Ardennen is er geen gebrek aan hotels waar je kunt slapen tijdens je verblijf in Namen, Dinant en omstreken. De meeste hotels bieden ook specifieke formules in functie van je persoonlijke wensen en behoeften. Onder de charmante landelijke hotels, herbergen en kamers aan de oever van de Maas, vind je ongetwijfeld een gezellig nest om te logeren volgens je behoeften.

Denis Closon
Denis Closon

Gastenkamers

Dompel je volledig onder in het leven van onze bestemming. Maak je keuze uit al onze gastenkamers en ontmoet de lokale bevolking met passie voor haar streek. Zij weten als geen ander waar de leukste en interessantste bezienswaardigheden te vinden zijn om van je verblijf in Explore Meuse een onvergetelijke belevenis te maken.

Denis Closon
Denis Closon

Gîtes

Profiteer volop van de cultuur van onze bestemming te genieten door te logeren in een van de vele gîtes in Namen, Dinant en omstreken. De meeste onder hen zijn smaalvol ingericht in oude gebouwen die charme uitstralen.

Ferme du Ry
Ferme du Ry

Originele accommodaties

Wil je een bijzondere ervaring beleven tijdens je verblijf in Explore Meuse? Naast de verrassende activiteiten kun je ook kiezen voor een van onze originele verblijfsaccommodaties. Wat dacht je ervan om eens in een luchtbel onder de sterren te slapen? Of in een tent hangend aan de takken van een boom of in een boomhut? Wat je ook kiest, we garanderen je een onvergetelijke nacht.

alt=un couple et leur chien devant leur tente regardent une carte

Campings

Een rustig plekje om te slapen met je tent, caravan of camper in Namen, Dinant en omstreken? Voor de kampeerliefhebbers biedt Explore Meuse verschillende oplossingen, de ene nog aantrekkelijker dan de andere. De omringende natuur en de vele waterlopen bieden een unieke omgeving met een groen decor voor een onvergetelijk verblijf. Het hele gezin vindt er zijn gading, met onder andere speelpleinen voor de allerkleinsten.

alt=groupes d'amis à vélo et sur les marches de l'escalier devant l'auberge de jeunesse de Namur
Denis Closon

Groepsaccommodaties

In de regio Explore Meuse bieden verschillende etablissementen ook accommodaties waar groepen kunnen logeren. In sommige gevallen kun je er zelfs met 100 tot 200 personen slapen. Zo wordt de Maasvallei de ideale locatie voor schoolreisjes en bosklassen, familiereünies, vakantiestages, sportverblijven, bedrijfsseminaries of zelfs bruiloften.

Maison de vacances en bois, deux chalets en bois en pleine nature au lever du soleil
Vallée Les Etoiles

Vakantiepark

Beleef een uniek moment met je gezin in een vakantiepark. Je vindt er alles om het je naar de zin te maken zoals een binnenzwembad, speeltuinen, barbecues of zelfs tennisterreinen. Dit alles in een idyllische en exotische omgeving.