RAVeL-netwerk in de omgeving van Namen en Dinant

Balade sur le RAVeL, avec deux personnes en vélo dont une personne en vélo couché adapté aux PMR, en été
8 circuits certifiés par Access-i en Wallonie et une nouvelle édition du Beau Vélo de RAVeL A Fosses-la-Ville, un circuit de promenade certifié est inauguré. Il s'agit de la balade didactique qui relie ReGare sur Fosses-la-Ville et le Lac de Bambois Une promenade vélo de 6km certifiée 100% accessible à toute personne en situation de handicap. Homme en pmr avec casque sur son vélo et a cote une femme avec chemise orange non pmr. © 2021 WBT – Bruno D’Alimonte
Meer dan 1440 km paden voorbehouden voor fietsers, voetgangers, ruiters en mensen met speciale mobiliteitsbehoeften staan tot jouw beschikking dankzij ons RAVeL-netwerk in de omgeving van Namen en Dinant. Hier kun je naar hartenlust fietsen op jaagpaden en oude spoorwegen. Geniet van de overwegend vlakke wegen waardoor je gemakkelijker lange afstanden kunt afleggen zonder te veel energie te verspillen. Neem af en toe een pauze om je dorst te lessen of je culinair te verwennen. Restaurants, ijssalons en cafés ontvangen je met plezier om hun heerlijke streekproducten te serveren en hun knowhow te delen.

Bestel je RAVeL-kaart rechtstreeks op onze webshop en ontvang hem in je brievenbus!

De RAVeL (Réseau Autonome de Voies Lentes, Autonoom Netwerk van Trage Wegen in Wallonië) bestaat uit groene wegen die voornamelijk zijn aangelegd op jaagpaden en voormalige spoorlijnen. Dit comfortabele en veilige netwerk doorkruist de hele regio van Explore Meuse. Volg de bewegwijzerde routes voor je uitstapjes en tochten zowel te voet, op de fiets, te paard of zelfs op je skeelers! Of je nu op verkenning wenst te gaan langs de Maas, de Samber of in de vallei van de Molignée, langs deze paden geniet je op je eigen tempo van de schoonheid van de oevers, de rivieren en de landschappen. Geen hobbels te bespeuren! Alleen vlakke en slechts zelden licht oneffen paden, een waar genot voor een heuse tocht in de allergrootste veiligheid! Heb je een specifieke wens of andere informatie nodig? Aarzel niet om ons meteen te contacteren!
alt=deux cyclistes en balade devant un panneau RAVeL

De RAVeL, ideaal voor mensen met specifieke mobiliteitsbehoeften

Ben je een persoon met specifieke mobiliteitsbehoeften of ben je in het gezelschap van iemand met speciale behoeften? De drie routes, waarvan de toegankelijkheid is gecertificeerd door Access-i, zijn :