Le Campagnard
Het is met haar goede humor en knowhow dat Nathalie u uitnodigt om u onder te dompelen in het menu om een aantal zelfgemaakte specialiteiten te vinden: Van de fondue bourguignonne tot de ham met mosterd, voor de koude winterdagen. Naast een aantal lichtere gerechten voor de zomer, zoals de Escavèche de Chimay, de country ham en zijn meloen, de Amerikaan bereid door de minuut, de kruidige zalm en de verschillende soorten mosselen.
In oktober en november wacht je een extra menu met bereidingen van herten, herten, haas, marcassin… allen komen uit regionale jacht.
In de keuken is Pascal verantwoordelijk voor het bereiden van uw gerechten per minuut
Capaciteit
- Aantal zalen: 1
- Aantal couverts: 42
Planning
Open: Donderdag > zondag: 12.00 >14.00 - 18.00 > 20.30 (21.00 op vrijdag, 21.30 op zaterdag)
Maandag, dinsdag, woensdag gesloten behalve op feestdagen
Contact
http://www.campagnardhastiere.be
B-5540 Hastière-Lavaux (Hastière)